Напитка за късмет

Рубрика: 

Магическият знак за късмет

Идеята за печеливш домашен бизнес на прозорливата рускиня, публикувала съобщението с никнейм "леля Ната", предавам дословно и предварително моля за извинение, ако не Ви допадне текста, от превода е!  
„Преди около две години влязох в действително лоша серия – загубих работата си, останах без всякакви парични средства, при това – за доста дълъг период от време. С каквото и да се захванех – все не вървеше, а вместо доходи, излизах все повече „на червено“. Тогава реших да действам по метода на древните лечители – не да се боря с болестта, а да лекувам причината. Търсенето ме отведе много далеч или по-скоро ме потопи доста дълбоко – дотам, че спокойно можех да сътворя някой издържан философски психологически трактат. Но, накратко - ако човек има проблеми с работата си (а това важи за повечето от нас, в противен случай нямаше да има такъв интерес по темата!), у дома, в семейството и т.н., това означава, че той има проблеми с енергийните центрове - чакрите. В съвременните книги по психология, както и в тези, от поредицата "Излекувай сам себе си", има някои насоки за работа с чакрите, но като осъзнах колко са сложни, реших че са по-подходящи за монасите от манастирите на Изтока. И все пак съществуват лесни и бързодействащи методи. Открих ги в една стара книга – ръководство за магове, при това съвсем не в самия текст, а по-скоро между редовете. Оказва се, че специалните тренировки и обучение, бъдещият магьосник съчетавал с внимателно подбрани храни за „изчистване на каналите“, които днес учените наричат „стимулиращи хормона на късмета средства“. Да, и такъв хормон съществува, наред с този, на щастието, познат като серотонин!
Без много да му мисля, си приготвих питието, чиято рецепта ми се стори най-лесно изпълнима и… ето ги чудесата: заваляха предложения за работа, та дори и умиращият ми домашен любимец живна! Естествено, реших, че всичко е плод на просто съвпадение, но както вече знаем, съвпаденията съвсем не са случайни! Реших да пробвам отварата върху приятели. Резултатът – повече от успешен, дори пари изкарах! Та, хрумна ми, защо пък да не превърна идеята в малък бизнес и да се опитам да продавам „Напитка за късмет“, „Курабийките на вещицата“ и куп подобни продукти, които, разбира се колкото са по-близо до зодиакалния знак на потребителя, толкова по-голям ефект биха имали!
Но, за жалост, около мен повечето хора са от типичните лениви мозъци, които освен това са и крайно недоверчиви! Дори не искам да хабя енергията си напразно, за да им обяснявам как заобкалящата ни реалност всъщност е отражение на мислите ни и за да подобрим като цяло положението, трябва първо да променим себе си, начина си на мислене, идеите си… Та те изобщо не искат и чуят за подобна теория, а все се вторачват да търсят виновници за състоянието им!
Затова на Вас, читателите на сайта, предоставям една от Напитките за късмет:
 
Необходими продукти:
1 с.л. разтворимо кафе
3 чаши вода
1 чаена чаша прясно мляко
1 ч.л. суха мента
 
Начин на приготвяне: Смесете сухите съставки в подходящ съд, след което ги залейте с врящата вода. Сложете сместа на огъня и след като заври, веднага я отстранете. Запарете под капак за 8-10 минути, прецедете напитката и добавете към нея горещото прясно мляко.
 
Това е рецептата. Остава да изпиете магическата напитка. Между другото, почти веднага ще усетите как незабелязано са изчезнали и мрачното настроение, и  задушаващата депресия, а някъде дълбоко във Вас се заражда и надига радостта, очакването за нещо красиво!
Да не пропусна – този вид напитки и ястия имат и страничен ефект: увеличават потентността, а след 1-2 приема се наблюдава и намаляване на телесното тегло. Та, както е модерно да се казва – направо 3 в 1! 

Рейтинг: 

Average: 5 (3 votes)

Още по темата: 

Рецепта за късмет и добро настроение

Японски бисквити с късметчета

Кой ли не обича да хвърли, макар и бегъл, поглед на съдбата?! Дори най-големите скептици, с дежурната пренебрежителна усмивка, бързат да отворят късметчето, сервирано с кафето! И те потръпват неволно, виждайки обещаващото послание за любов, здраве, успех в службата, материални придобивки или предстоящо пътуване до екзотична дестинация.

Ден на битер шоколада

Шоколадови фантазии

Любимо лакомство и верен съучастник при кулинарното свещенодействие в Света на невероятните десерти!